Løse tap av trekkraft - mekanikkløsningen for tunge kjøretøy

Skrevet av Ulrik Andersson,

Mekanikeren om hvordan løse trekkraftproblemer under kalde værforhold. Les mer om hvordan dine innspill vil hjelpe transportøren med bedre nøyaktighet.

Om vinteren får du problemer med at sjåfører ikke kan komme seg til steder i tide. Det kan være snøstormer og tøffe værforhold, eller det kan være is tidlig på vintermorgenen. Isen kan hindre kjøretøyet i å komme seg trygt av sted.

Som mekaniker ender du opp med å fikse skadede eller ødelagte kjøretøydeler.

Det er forskjellige måter å overvinne disse problemene på for å få alt til å fungere problemfritt, og for å være sikker på at sjåføren kommer frem i tide.

Tekniske løsninger som er relativt raske og enkle å installere, som krever kun minimalt vedlikehold og hvor reservedeler er lett tilgjengelige fra et stort forhandlernettverk. 

Ways to increase traction Norwegian version

Oversikten ovenfor gir en veiledning om hvilke alternativer som finnes. Følg denne lenken for å se gjennom fordeler og ulemper ved hver av de: Løsninger for bedre veigrep. Ta deg tid nå til å gå gjennom dette og få litt ny kunnskap. 

Det automatiske kjetting systemet har eksistert siden 70-tallet og er en grunn til at det skal være enkelt å levere i tide for ethvert transportselskap. Det er enkelt for enhver dyktig mekaniker å installere siden systemene leveres skreddersydde for alle slags merker og modeller. Vedlikeholdet er på et minimalt nivå, og hvis det oppstår problemer kan du enkelt skaffe reservedeler fra det omfattende nettverket av forhandlere.

Som den pålitelige mekanikeren så kan bileieren lytte til rådene dine. Sjekk ut ''Hva er en automatisk kjetting'' videoen, så får du alle svarene

Se videoen som forklarer hva Automatkjetting er

 

 


For mer informasjon om emnet, les den grundige forklaringen av ulike friksjons hjelpemidler for tunge kjøretøy her

Automatkjetting Mekaniker

Ulrik Andersson

Om Ulrik Andersson

Ulrik er Global Brand Manager - Onspot og holder til ved hovedkontoret i Vänersborg, Sverige. Han har vært i selskapet i over ti år og har jobbet med salg, markedsføring og kunderelasjoner hele tiden. Ulrik liker å tilbringe tid med kone, familie og venner. I helgen kan du finne ham med et kamera som tar bilder siden det har vært en hobby for ham i lang tid.

Kommentarer