Lastebileiere – Hva sier brukerne om Onspot?

Skrevet av Eric Carlebom,

Som eier av et transportselskap står du overfor et mangfold av beslutninger, og å velge riktig utstyr til lastebilen din kan være en av dem. Men hva har brukerne å si om systemene? Finn ut mer her.

Eiere av transportselskaper: En spennende og utfordrende jobb

Å drive et transportselskap er en spennende jobb som kommer med høye krav. I dagens samfunn må alt være optimalisert og effektivt, inkludert evnen til å levere varer til rett tid, transportere grus til veiarbeid, respondere på nødsituasjoner med brannbiler, og trygt transportere elever med busser. Det er mange aspekter å vurdere og bestemme, som økonomi, investering i nye lastebiler, drivstoff og utstyr. Til syvende og sist har alle transportselskaper et felles mål, uansett hva de transporterer: å sikre kundetilfredshet og sikre gjentakende forretninger.

Sikkerhet og arbeidsmiljø

Å sikre sjåførenes sikkerhet er av største viktighet, ikke bare for deres trivsel, men også for sikkerheten til andre veibrukere. Å opprettholde en pålitelig tidsplan er avgjørende for transportselskapet og dets kunder. Imidlertid, å skape et trygt arbeidsmiljø og minimere stress for sjåførene, har også fordeler for deg som eier. Lykkeligere sjåfører leverer bedre resultater og utfører sine oppgaver mer effektivt.

Unødvendig nedetid

Nedetid kan oppstå naturlig og være utfordrende å forutse. Imidlertid er det situasjoner der nedetid kan forutses og forebygges. Et slikt eksempel er isete veier og snø, som er vanlig i vintersesongen. Som eier av et transportselskap, er det essensielt å vurdere forebyggende tiltak for slike situasjoner, som å implementere automatiske kjettinger. Er investeringen verdt det for selskapet og dets operasjoner?

Økonomisk beregning

Som eier av et transportselskap kan det være gunstig å gjennomføre en økonomisk analyse av potensielle kostnader ved nedetid og verkstedsbesøk gjennom lastebilens levetid. Sammenlign dette med kostnaden ved å installere automatiske kjettinger på selskapets lastebiler. Evnen til å forhindre situasjoner som glatte vinterveier, sikrer levering av varer til rett tid. Dette fremmer sterke kundeforhold og forbedrer den generelle økonomiske ytelsen.

Det er utallige fordeler med systemet, men hva har de som bruker sine automatiske snøkjeder under arbeidsdagen å si?

 

Se hva brukerne sier

 

Flåteansvarlig Bileier

Eric Carlebom

Om Eric Carlebom

Eric er Key Account Manager for VBG Truck Equipment med ansvar for forhandlere og grossister i distriktet Sør -Sverige. Utdannet siviløkonom, spesialisering Markedsføring med 10 års erfaring innen B2B -salg i ulike bransjer. Eric er født og oppvokst på vestkysten av Sverige og brenner for fiske, seiling og ski med familie og venner.

Kommentarer