E-Kurs for brannbil og ambulanse sjåfører

Skrevet av Ulrik Andersson,

 Utrykningssjåfør – du trener mye for å redde liv. Å ankomme i tide på skadestedet hjelper deg med å gjøre det. Du prøver alltid å få kortest mulig responstid. Lær mer om det nye e-kurset for bedre veigrep

 

Tid er en av nøkkelressursene når man prøver å nå et reisemål. Å være på stedet for å redde liv og redde inventar. Våre lokalsamfunn er avhengige av det og har en solid tillit til at den lokale redningsavdelingen vil utføre oppdragene. Vi forventer dette hver dag i året uansett værforhold

Med skiftende klima hører vi om utrykningssjåfører som ikke får sjansen til å bruke enkelte systemer. For eksempel de automatiske kjettingene. Av den grunn er det utviklet et system for å holde sjåførene orientert om hvordan man bruker det tidsbesparende tilbehøret.

Onspot E-Kurs programmet, tilgjengelig 24-7 online, er rettet mot dette. Det har flere kurs om hvordan du installerer og utfører service på systemet, men også en sjåføropplæringsdel. Opplæringen forteller hvordan systemet skal betjenes, samt når og når det ikke skal brukes. Det er like viktig slik at det ikke blir skadet ved en feiltakelse.

Registrer deg for din personlige konto i kursportalen. Det er gratis. Hvis en sjåfør er trygg på hvordan man bruker et automatisk kjettingsystem, på den mest effektive måten, vil den være en pålitelig venn den dagen han eller hun virkelig trenger det for å komme til åstedet for å redde liv.

I Nord-Florida er det en rekke brannbiler utstyrt med Onspot. Her er grunnen:

– Vi må kunne slukke en brann hos naboene våre selv på de få dagene med is på veiene. Tenk om vi ikke kunne dra dit en av de dagene. Av den grunn har vi Onspot på våre lastebiler. Klar til bruk hele året!

Ved å ha riktig tilbehør og opplæring for å bruke dem vil du ikke havne i en dårlig situasjon. Du er så godt forberedt som mulig og vil bli helten igjen.

E-Utbildning

 


Vil du vite mer om automatiske snøkjettinger? Les mer her

 

 

Ulrik Andersson

Om Ulrik Andersson

Ulrik er Global Brand Manager - Onspot og holder til ved hovedkontoret i Vänersborg, Sverige. Han har vært i selskapet i over ti år og har jobbet med salg, markedsføring og kunderelasjoner hele tiden. Ulrik liker å tilbringe tid med kone, familie og venner. I helgen kan du finne ham med et kamera som tar bilder siden det har vært en hobby for ham i lang tid.

Kommentarer