Tämän päivän kalustomekaanikko, joka parantaa tehokkuutta uuden tekniikan avulla

Leonard D'Orlando, Oct 10, 2024 12:45:00 PM

Tutustu kuinka moderni tekniikka mullistaa kalustomekaniikan ja kuljettajan tehokkuuden roolin!

Lue lisää

Koulubussilaivasto – varmistaa ajoissa ja turvallisen saapumisen

Thomas Ancart, Sep 26, 2024 12:45:00 PM

Adams 12 Five Star Schools valitsi Onspotin automaattiset lumiketjut parantaakseen linja-autojensa turvallisuutta ja luotettavuutta lumisissa ja jäisissä olosuhteissa. Tämä päätös kuvastaa piirin sitoutumista opiskelijoiden turvallisuuteen ja säästä aiheutuvien häiriöiden minimoimiseen.

Lue lisää

Koulubussin kuljettaja - Turvallista ajoa talvisilla teillä

Eric Carlebom, Sep 12, 2024 12:45:00 PM

Koulubussin kuljettaminen on tärkeää ja vaativaa työtä, johon liittyy monenlaisia haasteita. Aikataulussa pysymisen varmistaminen on tärkeää, jotta koululaiset saapuvat ajoissa oppitunneille. Talvikauden lähestyessä odottamattomat säänmuutokset voivat tuoda haasteita työpäivääsi. Lue lisää täältä.

Lue lisää

Talvivalmiit linja-autot: Miksi Onspot-lumiketjut ovat välttämättömät

Shane Woodman, Aug 29, 2024 12:30:00 PM

Kun talvinen sää iskee, tieolosuhteet voivat muuttua petollisiksi erityisesti suurille ajoneuvoille, kuten linja-autoille. Matkustajien turvallisuuden varmistaminen ja aikataulujen luotettavuuden säilyttäminen on kaikkien kuljetuspalvelujen ensisijainen tavoite. Tässä kohtaa Onspot-automaattiset lumiketjut astuvat kuvaan.

Lue lisää

Vinkkejä linja-auton ajamiseen talviolosuhteissa

Leonard D'Orlando, Aug 15, 2024 12:30:00 PM

Talviolosuhteet asettavat kuljettajille ainutlaatuisia haasteita, ja linja-autonkuljettajien osalta panokset ovat vieläkin suuremmat. Kymmenien matkustajien turvallisuuden varmistaminen edellyttää paitsi poikkeuksellisia ajotaitoja myös syvällistä tietämystä talvisten teiden vaaroista.

Lue lisää

Tärkeä osa yhteisöä: Hyvin varusteltu ensihoitoyksikkö

Leonard D'Orlando, Jul 18, 2024 12:30:00 PM

Ambulanssia kutsutaan usein eri nimillä, kuten lääkäri, bussi, vaunu ja kärry. Nimestä riippumatta sen päätehtävä on sama; tarjota ajoissa ensiapua ja kuljetusta alueen sairaaloihin.

Lue lisää

Hätätilanne - Miten parannetaan saavutettavuutta jäisillä teillä?

Thomas Ancart, Jul 4, 2024 12:30:00 PM

Kun talvi saapuu Ranskaan, hienot kuivat maantiet voivat muuttua nopeasti märiksi teiksi, jotka jäätyvät jääksi. Jos tiellä alkaa sitten sataa lunta, se ei paranna tilannetta. Jos sinä pelastusajoneuvon kuljettajana saat hälytyksen juuri silloin, teillä voi olla vaikeaa. Se voi pidentää arvokasta vasteaikaasi. Onneksi on kuitenkin olemassa ratkaisuja.

Lue lisää

Paloauton kuljettaja - Pelastusajoneuvojen ammattilainen talviolosuhteissa

Eric Carlebom, Jun 20, 2024 12:30:00 PM

Työskentely paloasemalla vaatii palomiehiltä huippuosaamista ja ammattitaitoa. Lue lisää täältä.

Lue lisää

Maksimoi liikkeessä pysyminen – E-koulutus pitää sinut ajantasalla ja liikkeellä

Leonard D'Orlando, Jun 6, 2024 12:30:00 PM

Kaupallisen liikenteen kuljettajan kannalta kriittisimpiä asioita työssä ovat käyttöystävällisyyden ja turvallisuuden ylläpitäminen. Molempia kategorioita koskevat kuljettajan saatavilla olevat tiedot eivät ainoastaan paranna katteita, vaan ne edistävät kuljettajan mielenrauhaa ja suojaavat itse ajoneuvon investointia. Lue lisää alta.

Lue lisää

Kevät on täällä - Vinkkejä Onspotin ennaltaehkäisevään huoltoon

Leonard D'Orlando, May 23, 2024 12:30:00 PM

Kevät on vihdoin täällä. Kylmät kelit tuntu todella jääneen taakse, kun kadut on puhdistettu, moottoripyörät valtaavat tiet ja klassikkoautot otetaan varastoista esiin. Tähän vuoden aikaan monissa kaupungeissa keskitytään myös kaluston ja ajoneuvojen keväthuollon aloittamiseen.

Lue lisää

Tilaa blogipäivitykset

Tuoreimmat julkaisut

Seuraa meitä