Respons tid - utfordringen for utryknings sjåføren

Skrevet av Ulrik Andersson,

Hvilke deler i den daglige jobben vil påvirke responstiden for fører av en redningsbil  ? Lær mer her

Som sjåfør av et rednings kjøretøy er hovedmålet ditt å redde livene til menneskene som bor i byen eller området ditt. For det andre er det å redde eiendom som en bygning , et kjøretøy eller noe annet verdifullt.    

For å gjøre det må du være på stedet for å hjelpe til. Og du må være der så raskt som mulig. Tid er avgjørende når du er på et livreddende oppdrag. Hvert sekund teller. Om vinteren har du de glatte forholdene å beregne i tillegg. Det kan redusere responstiden.

Gjennom årene har vi møtt mange sjåfører i samme posisjon som deg. Alle med de samme problemene med glatte veier (men i forskjellig alvorlighetsgrad selvfølgelig avhengig av hvor du bor). Det har gitt oss litt erfaring i saken.       

Det er satt sammen i en såkalt hvitbok, med det grunnleggende i hva du skal tenke på og å forberede. Hvilke forskjellige aktiviteter som må adresseres for å kunne komme seg til det angitte stedet så fort som mulig. Alltid på en sikker og kontrollert måte.  

Response time white paper Heftet "Responstid - en utfordring for utrykningssjåføren" er nå tilgjengelig uten kostnad eller avgift. Du følger den blå knappen nedenfor.

Hvis du bor i et område som opplever varmere vær, er det lett å avfeie forberedelsene til glatte veier. Ikke desto mindre vil du ha sporadiske iskalde netter eller morgener. Morgenene med frost som vil gå bort noen timer senere når solen har stått opp, de timene kan være tøffe. Ved å klargjøre kjøretøyene med riktig utstyr, vil også de iskalde morgenene være trygge og raske.     

Med kunnskap om hva som påvirker responstiden, vil du nå kunne komme med gode innspill til din avdeling når det trengs. På slutten av dagen kan dette ha hjulpet deg med å komme til det angitte stedet i tide og reddet liv og eiendom. Som den sanne profesjonelle du er.

Få gratis informasjon ved å klikke på knappen nedenfor.

 

Response time - a challenge for the rescue driver

 


Les enda mer om trekkraft på tunge kjøretøy her

Utrykningssjåfør

Ulrik Andersson

Om Ulrik Andersson

Ulrik er Global Brand Manager - Onspot og holder til ved hovedkontoret i Vänersborg, Sverige. Han har vært i selskapet i over ti år og har jobbet med salg, markedsføring og kunderelasjoner hele tiden. Ulrik liker å tilbringe tid med kone, familie og venner. I helgen kan du finne ham med et kamera som tar bilder siden det har vært en hobby for ham i lang tid.

Kommentarer