Holde lastebiler på veien om vinteren. Er bilparken din forberedt?

Skrevet av Ulrik Andersson,

Nå som høsten er på slutten så vil vinterværet komme. Luksusen med å kunne plassere vær nede på listen over forsinkelser begynner å avta. Med den kommende kulden, snøen, underkjølt regn og is, er bilparken din forberedt?

Uansett hvilken transport, om det er levering av varer, brann og redning, eller folk, er den viktigste delen av kjøretøyparken i seg selv å holde den i på veien. Forsinkelser kan koste mye, og det blir spesielt vanskelig i vintermånedene. Hvilke skritt kan tas for å forhindre disse forsinkelsene?

Sørg for at sjåførene er trent og klare for vinteren. Det kan være lett å komme inn i en rutine i stedet for å virkelig være oppmerksom. Sjåfører må være oppmerksomme når de håndterer vintervær. Veiene er ikke lenger like sikre som de var om sommeren, så ting som bremselengde må vurderes nøye

Bilparken må være forberedt for kaldere forhold. Væsker må sjekkes og/eller byttes, smørepunkter må smøres, og dekk må sjekkes og byttes. De samme punktene gjelder dersom kjøretøyene er utstyrt med Onspot automatiske kjettinger. Sørg for at alt beveger seg ordentlig og at systemet fungerer normalt før snøen kommer. Hvis den ikke er utstyrt med Onspot, er det kanskje på tide å vurdere en effektiv måte å øke flåtens produktivitet og generell sikkerhet på.

Klikk på lenken nedenfor for å se hva bileier sier om Onspot.

Hva sier kundene om Onspot

 

Bileier Forberede bilparken

Ulrik Andersson

Om Ulrik Andersson

Ulrik er Global Brand Manager - Onspot og holder til ved hovedkontoret i Vänersborg, Sverige. Han har vært i selskapet i over ti år og har jobbet med salg, markedsføring og kunderelasjoner hele tiden. Ulrik liker å tilbringe tid med kone, familie og venner. I helgen kan du finne ham med et kamera som tar bilder siden det har vært en hobby for ham i lang tid.

Kommentarer